پژوهشگاه محمد سروش نوروزی

این سایت برای اطلاع رسانی مقالات و کار های پژوهشی این بنده ی حقیر است .

پژوهشگاه محمد سروش نوروزی

این سایت برای اطلاع رسانی مقالات و کار های پژوهشی این بنده ی حقیر است .

🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵

مقدار زیاد شکر معمولا باعث استفراغ می شه ولی میزان بالای اسید فسفریک باعث کاهش طعم می شه . بعد از ده دقیقه دو لیوان شکر شروع به جذب شدن می کنه بعد از بیست دقیقه قند خون به صورت ناگهانی زیاد می شه و انسولین تولید می شه کبد تبدیل قند به چربی رو شروع می کنه .و در چهل دقیقه کافئین جذب می شه توی چهل و پنج دقیقه بدن تولید بپامین رو بالا می بره و این اتفاق باعث ایجاد حس سر خوشی می شه .بعد از شصت دقیقه اسید سولفوریک با کلیسیم و بقیه ی مواد معدنی جذب می شه و متابولیسم رو بالا می بره و کافئین ادرار رو بالا می بره و مواد معدنی دور انداخته می شن .میزان زیاد شکر باعث تخلیه ی کلسیم می شه پس دچار قند خون پایین و کمبود انرژی می شین . قبل اینکه لیوان بعدی رو پر کنین به اتفاق هایی که در درون بدنتان اتفاق میافتد فکر کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی